Masina ta merita ce-i mai bun – Ofera-i un polish auto de calitate

Toata lumea isi doreste o masina de care sa se simta mandru. Vino la noi si vei putea sa iti transformi masina intr-un model impecabil, demn de prezentarile din showroom. Avem o experienta vasta si lucram cu produse de calitate superioara, si te vom ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru masina ta.

Polish faruri Timisoara

Un lucru important de retinut este faptul ca un far zgariat poate pune in pericol viata ta si a pasagerilor din masina. Noi te putem ajuta sa rezolvi aceasta problema folosind polish-ul. Se aplica polish-ul pe faruri si se restaureaza suprafata exterioara, pastrandu-se dispersia luminii in limite normale.

Detailing auto

Ce este detailing-ul auto? Acesta insumeaza operatiunile realizate pentru ca masina Dvs sa obtina un aspect deosebit. Spalarea este pasul numarul unu. Aceasta trebuie realizata cu solutii speciale (spume, sampoane, degresanti cu pH neutru si solventi). Astfel vopseaua si cromul nu vor fi afectate. Materialele folosite pentru acest proces trebuie sa fie si ele din microfibra pentru a nu zgaria masina. Marea majoritate a zgarieturilor provin de la materiale proaste sau prost folosite. Trebuie retinut ca spuma activa ce se foloseste in spalatoriile clasice poate afecta vopseaua sau cromul ce infrumuseteaza masina.

Spalarea manuala este singura care nu zgarie masina! Insa daca dupa spalare se observa zgarieturi concentrice pe masina atunci aceasta metoda de spalare a dat gres. Acelasi rezultat il obtinem si daca cromul de pe masina este albicios (dovedeste ca spuma folosita este acida).

Decontaminare

O masina poate fi decontaminata (fie chimic sau mecanic), eliminandu-se mizeria ce persista dupa spalare (rasina, bitum, polen, etc.). Pentru o eficienta maxima, trebuie folosite solutii speciale precum solventii care sunt meniti sa indeparteze particulele regasite in lac.  Dupa spalare trebuie sa se pipaie putin caroseria. Daca tot mai observi mici denivelari, decontamineaza masina (dar nu mai des de doua ori pe an).

Ce include detailing-ul exterior?

In acest caz masina se degreseaza si se spala, se elimina contaminantii externi, se foloseste argila curatitoare si polish de calitate superioara. Totodata, cauciucurile beneficiaza de dressing si ornamente deosebite si procesul se incheie folosind ceara de carnuba.

Masinile sunt expuse in fiecare zi factorilor exteriori care le uzeaza. Din aceasta cauza pot aparea zgarieturi persistente pe caroserie iar pe tapiterie si pe bord pot aparea pete sau semne de uzura. Se impune astfel un tratament de detailing ce curata, protejeaza si reface finisajul unei masini, lasand-o curata si frumoasa. Si ce e mai bine este ca efectele raman vizibile pentru mult timp.

Cosmetica auto

Vino la noi daca vrei sa ai o masina curata si extrem de frumoasa, aici poti beneficia de tratamente de cosmetica auto de calitate, si autoturismul tau va pastra un aspect deosebit pentru mai mult timp.

Auto detailing

Motorkraft va pune la dispozitie un pachet de servicii unice de intretinere a masinii. Detailing-ul auto este metoda perfecta de curatare a interioriului si exteriorului masinii, astfel incat aceasta va arata mult mai bine, iar viata cauciucurilor si componentelor din plastic si metal se va prelungi.

Alte servicii pe care le oferim si care te-ar putea interesa: