Motorkraft ofera servicii de montaj folie auto in Timisoara la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai accesibile preturi. Va asteptam in service-ul nostru situat in Calea Stan Vidrighin nr. 18 (fosta Calea Buziasului) pentru a oferi un look incitant masinii Dvs. Mai multe detalii si programari la telefon 0720.248.949 sau pe email la info [at] motorkraft.ro. Mai jos aveti lista de preturi:

Cele mai bune motive sa montezi folie auto omologata RAR pe automobilul personal

O folie auto omologata plasata pe masina personala intr-un mod corespunzator poate aduce cu sine numeroase avantaje:

 • Reduce efectul de orbire si nu oboseste ochii in trafic sau in calatoriile mai lungi (astfel confortul la volan creste).
 • Reduce consumul de combustibil si creste performanta instalatiei de aer conditionat.
 • Imbunatateste aspectul exterior al masinii.
 • Protejeaza impotriva privirilor indiscrete sau ale hotilor.
 • Retine cioburile in cazul accidentelor.
 • Protejeaza impotriva razelor ultravioletelor ce decoloreaza interiorul.


Legislatia Romaniei s-a schimbat in urma cu 5 ani si nu mai permite soferilor sa isi instaleze folie auto pe geamurile masinii personale decat intr-un service ce este autorizat de catre RAR. Acest lucru este de folos tuturor deoarece astfel nu se mai foloseste folie sau servicii de proasta calitate.

Date tehnice
Exista numeroase nivele de transparenta atunci cand vorbim despre o folie auto. Clientii au posibilitatea sa opteze intre urmatoarele valori: 5,20, 36, 50 si 70%. Aceasta din urma este folia cu maxima deschidere ce este autorizata pentru geamurile din fata.

Structura straturilor
Fiecare strat de folie auto contine un strat de protectie, un strat adeziv cu stabilizator UV, folie poliesterica colorata sau clara, strat metalizat, folie poliesterica colorata sau clara si nu in cele din urma substrat anti-zgariere.

Folii auto Timisoara produse de firma Llumar
Llumar este una din cele mai cunoscute firme atunci cand vine vorba de producerea de folie auto pentru geamurile autovehiculelor. Acesta firma detine o uzina ce poate sa faca toate operatiunile tehnologice in acelasi loc, asigurand o calitate ridicata. In majoritatea cazurilor, foliile de protectie solara, antiefractie si protective UV sunt realizate in Marea Britanie sau in Statele Unite, respectandu-se astfel normele tehnologice si certificarea ISO 9001.

De ce sa folosesti folie auto Llumar?
Pentru ca iti ofera avantaje precum:

 • Protectie impotriva caldurii solare nocive;
 • Vizibilitate chiar si pe timp de noapte;
 • Protectie impotriva radiatiilor UV (de pana la 99%) evitand innegrirea sau colorarea geamurilor;
 • Imbunatatire a nivelului de caldura (cu pana la 78% mai redusa);
 • Mentine stralucirea interiorului si previne decolorarea sa;
 • Protectie impotriva hotilor sau privirilor indiscrete;
 • Creste eficacitatea instalatiei de aer conditionat;

Cat de rezistente sunt aceste folii auto Timisoara?
Aceste produse nu vin cu un anumit termen de valabilitate. De ce? Pentru ca termenele sunt diferite in functie de producatori si utilizatori (precum si modul in care acestia utilizeaza folia).

Ce stim sigur este ca daca utilizatorii de folie auto nu folosesc obiecte ascutite asupra foliei si aceasta nu este supusa unor temperaturi foarte mari (flacara sau diverse alte surse), atunci producatorii garanteaza o durata de viata incepand cu 5 ani de la data montarii si pana la 15 ani (asta in contextul in care se pastreaza aceeasi maniera de protejare si utilizare a sa).

Masina ta va arata mult mai bine si te va proteja doar daca iti instalezi folia auto potrivita. Ce mai astepti?