Cand si de ce se face schimbul de ulei?

Aceasta operatiune se face la fiecare 10-15 000 de Km, in functie de specificatiile uleiului folosit, sau la fiecare 12 luni, daca in aceasta perioada nu s-au parcurs km indicati mai devreme. Schimbarea la timp a uleiului, precum si calitatea acestuia vor contribui la prelungirea motorului automobilului Dvs, deoarece uleiul joaca un rol crucial in motor: acela de lubrifiere. In lipsa unei lubrifieri adecvate, piesele din interiorul motorului se vor deteriora mai rapid, ducand la scaderea puterii motorulu, consum de ulei, cresterea noxelor, etc.

Trebuie sa schimb si filtrele?

Filtrele montate pe automobil au rolul de proteja motorul impotriva a diversi contaminanti care i-ar reduce performanta si l-ar degrada, de aceea este absolut recomandat sa fie schimbate si acestea o data cu uleiul, si aici nu ne referim doar la filtrul de ulei, ci si cel de aer si cel de polen.

Cat costa schimbul de ulei?

Operatiunea se taxeaza in functie de marca si modelul autovehicului, tarifele fiind cuprinse intre 50 si 100 de lei, sau GRATUIT daca achizitionarea produselor (ulei, filtre, etc) se face de la noi. Stim ca timpul Dvs este foarte pretios, de aceea va asiguram ca vom executa cat mai rapid operatiunea, fara a face insa rabat la calitate.

 

Pentru informatii si programari, va rugam sa sunati la numarul 0724.440-210 sau sa completati formularul de mai jos:

 

  Numele Dvs (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon contact (obligatoriu)

  Subiect (obligatoriu)

  Mesajul Dvs (obligatoriu)

  Codul de siguranta

  captcha