NOU!

Incepand cu 10 Septembrie 2019 ne-am extins gama de servicii pentru a include si montajul / inlocuirea parbrizelor!!

Cauti un serviciu de reparatii parbrize Timisoara?

Nu mai cauta. Acum ne-ai gasit! In service-ul Motorkraft reparam parbrize (incalzite si colorate cu filtru UV) cum nimeni nu o mai face!

Reparatiile trebuie facute cat mai repede posibil pentru a evita complicatiile ulterioare. Drumurile din Romania pot provoca socuri si vibratii care pot adanci fisurile si crapaturile, dacand in unele situatii la daune iremediabile.

Daca vii cu masina la reparat, procesul dureaza doar 30 de minute cu conditia sa iti faci o programare telefonica in avans. In ceea ce priveste pretul reparatiei, acesta depinde de marimea, tipul si numarul de puncte ce sunt folosite la detensionarea sticlei.

In majoritatea cazurilor va putem asigura repararea fisurilor, crapaturilor, reparatiilor si sparturilor. Insa vrem sa fim onesti cu tine de la inceput: unele crapaturi sau fisuri pot face reparatia imposibila in unele situatii datorita pozitionarii si marimii lor (chiar si fisurile de pana la 30 de cm pot fi reparate). In acest caz trebuie sa schimbati parbrizul deoarece nu se mai poate face nimic.

Daunele comune ale parbrizului

Exista foarte multe situatii in care parbrizele masinilor sunt lovite de pietre, care pot crea avarii considerabile atunci cand sunt aruncate cu o viteza mare. Fisurile pot fi de diferite marimi, si daca nu sunt reparate la la timp, pot compromite parbrizul total. Majoritatea avariilor sunt ciobituri ce pot ajunge pana la 30 de mm si pot fi reparate in conditii de siguranta fara a cheltui foarte multi bani. Nu este necesara demontarea parbrizului de pe masina pentru a repara si a mentine vizibilitatea sticlei.

Motivul pentru care se repara parbrizele este refacerea sticlei si impiedicarea extinderii avariilor. Totodata, parbrizul va arata mult mai bine dupa reparatii. Va ramane doar partea din stratul exterior ce a fost distrusa in impactul initial. Pentru a o repara se foloseste rasina de finisaj si eventual o masina de slefuit. Astfel ciobiturile initiale vor disparea (exceptie fac cazuri cand crapatura este prea veche si a fost afectata de apa murdara – aici reparatia va avea o culoarea mai inchisa dar nu va fi sesizabila sau suparatoare).

Cate tipuri de fisuri ale parbrizelor exista?

Cu ajutorul sistemelor de reparatii parbrize pe care le folosim, se pot repara sparturi sub forma de semilunar, stea, ochi de bou, sau chiar combinatii ale celor trei.

Ce putem repara?

Putem asigura repararea urmatoarelor defectiuni ale parbrizelor:

–          Ciobituri si ciupituri ce au un diametru de maxim 35 de mm.

–          Crapaturi ce au o lungime de maxim 500 mm (exista posibilitatea de a repara si crapaturi mai mari in cazul parbrizelor de la utilajele speciale sau de la autocare. Am reparat si crapaturi de peste 1 metru!!)

Preturi si servicii pentru reparatiile parbrizelor

Costurile repararii parbrizelor sunt variate si difera in functie de marimea si tipul fisurii. Sunati-ne sau  programati o vizita la sediu pentru a discuta in detaliu despre problema masinii tale, pentru ca fiecare caz este special.

Alege Motorkraft pentru cele mai bune servicii de reparatii parbrize in Timisoara!