Dragi clienti!

Pe perioada lucrarilor la blvd Stan Vidrighin, accesul la firma Motorkraft se face putin diferit. Astfel, va prezentam mai jos 3 rute alternative:

Ruta 1: Pe Calea Stan Vidrighin (indiferent din ce directie veniti)

Circulati pe Blvd Stan Vidrighin conform restrictiilor de trafic, iar la intersectia cu Calea Chimistilor traversati pe sensul opus de mers (este permis, dar atentie, se circula in ambele sensuri) si virati stanga, apoi continuati pana la intrarea catre nr. 18. Mai jos aveti o schita cu traseul (click pe imagine pentru marire):

Ruta 2: Pe str. Cerna – Varianta 1

Puteti ajunge la Motorkraft si pe traseul Blvd Sudului / Strand Heaven -> Str. Cerna, mergeti pe aceasta strada pana la intersectia cu Calea Stan Vidrighin, apoi virati la stanga pe bulevard (pe vechiul contrasens – acum este permisa circulatia, dar atentie, se circula in ambele sensuri), pe care veti circula pana la intrarea catre nr. 18. Mai jos aveti o schita cu traseul (click pe imagine pentru marire):

Ruta 3: Pe str. Cerna – Varianta 2

Daca cunoasteti mai bine zona strazii Cerna, puteti scurta traseul ajungand prin spatele blocurilor direct in curtea numarului 18 de pe Stan Vidrighin, chiar la hala Motorkraft. Atentie: exista o portiune de drum neasfaltat – aproximativ 50 de m. Mai jos aveti o schita cu traseul (click pe imagine pentru marire):

 

 

 

Click pe imagine pentru marire!

Click pe imagine pentru marire!

Suntem nerabdatori sa va aratam adevarata calitate!

0720 248 949
Ne gasiti pe Str. Stan Vidrighin nr. 18, fosta Buziasului, cladirea Agatex

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon contact (obligatoriu)

  Subiec (obligatoriu)t

  Mesajul tau (obligatoriu)

  Codul de siguranta

  captcha